Πληροφορίες

Ο ιστότοπος online-royxa.gr είναι ένας κατάλογος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με ρούχα (ελληνικά e-shop ρούχων), κυρίως από ελληνικές εταιρείες ρούχων. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι κατηγοριοποιημένα ανάλογα με το είδος, το στυλ και τα χαρακτηριστικά των ενδυμάτων που διαθέτουν.

Σκοπός του online-royxa.gr είναι να διευκολύνει τους επισκέπτες του στις online αγορές τους βοηθώντας τους να βρουν με μεγαλύτερη ευκολία τα ρούχα που ανταποκρίνονται στο στυλ και τις απαιτήσεις τους. Ο κατάλογος αποτελείται στην ουσία από μια λίστα με ελληνικά sites δίνοντας έμφαση στα ελληνικά καταστήματα και τα ρούχα ελληνικής κατασκευής. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ελληνικές εταιρείες ρούχων αλλά και ξένες, να αγοράσει φθηνά ρούχα σε προσφορές ή εκπτώσεις, να βρει επώνυμα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα σε χαμηλές τιμές online και να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του από την άνεση του σπιτιού του, πάντα με ασφαλείς αγορές μέσω υπολογιστή.

Ο κατάλογος ενημερώνεται διαρκώς, ώστε να συμπεριλάβει τα καινούρια e-shop που εμφανίζονται διαρκώς στο ελληνικό διαδίκτυο. Εάν έχετε να μας προτείνετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα στον κατάλογο, ή κάποιο ελληνικό site που προσφέρει φθηνά και ποιοτικά ρούχα, μπορείτε να στείλετε την ηλεκτρονική διεύθυνσή του χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας CONTACT. Εάν είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος με ρούχα, μπορείτε να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το e-shop σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στη σελίδα JOIN

Καλές Αγορές!